Известие

Collapse
No announcement yet.

Просто 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да и аз от доста време си търся механична реика но до сега не съм сполучил!!!!
    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Защо така,като пусна темата за такава рейка доста хора се обадиха,че имат.

Comment

Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Оффф нещо съм запомнил грешно.Сега изчетох стари теми и вярно няма.Само Боби пише че има една.

Comment

Аааааааа не така той Боби таз рейка е обещана на мен после на крис ти си на опашката съжалявам

Comment

Аз ще почакам,ама вие какво чакате

Comment

Знае ли някой как се фиксира задната броня отстрани към купето?От едната страна има една пластмаса,някаква плоскос като малък подкалник,затварящ бронята.При другия край липсва и там беше се откачила.
                Въпроса ми е какво болтче или винт се слага като размер?На купето има планка с дупка,а на бронята пласмасово нещо където влиза болта.
                Сложил съм едно късо болтче 13 което държи здраво,но не е влезнало докрай и се притеснявам да не излезе от вибрацийте.

Comment

Такаа, малко е просташко закрепването, но така са го измислили. Та в бронята в ъгълат и има "джоб" в който седи квадратна метална планка с размери 30 на 30мм и дебелина около 8 мм. Вцентърът и има дупка с резба 8мм и в нея се навива болт 8мм който минава през ламарината на купето. Обикновено когато се опиташ да го развиеш (главата му, е отвътре откъм подкалника) той се къса. В такива случаи е добре да се намери начин да серазпробие болта или остатъкът от него, минаващ през планката, без разбира се да си пробие бронята. След това махаш остатъкът от планката и си правиш нова такава от дебела шина например или пък от стара накладка примерно. пробиваш я и правиш резба в нея в центъра и това е.
                  Гадна операция е това, но това е разумният начин. Това е ако се скъса болта примерно, а ако се развие безпроблемно значи си късметлия. Болта може да се замени и с неръждаем. Тогава край на проблемите.
                  Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Благодаря за изчерпателната информация,вече ми е по-ясно.Стария болт липсвеше.Първо пробвах с винт 6мм. влезе докрай(логично,щом отвора е 8мм.)но естествено и лесно излизаше.После слагах няколко 8мм. болта,но се навиваха до едно положение и после превъртаха.Казах си,че са дълги и сложих къс,около сантиметър дълъг 8мм болт.И той се нави до едно положение,но си държи здраво и немърда.Трябва да влезе още,но явно е останала главата на предишния и ще я изчовъркам.

Comment

Тоя болт го изхвърли!
                      С метчик обнови резбата и сложи, както ти каза Боби неръждавейка!
                      Планката я намажи с някоя от пастите против клеясване или в краен случай с графитна грес!
                      Да си нямаш после проблеми.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

На някой да му се намира метална капачка?Тази за казанчето на антифриза към радиатора.Че моята е ръждясала и се отчупи долната страна.Днес ще питам в евро 07,но незнам дали ще се намери.

Comment

Първоначално публикувано от Triptih Покажи съобщение
                          На някой да му се намира метална капачка?Тази за казанчето на антифриза към радиатора.Че моята е ръждясала и се отчупи долната страна.Днес ще питам в евро 07,но незнам дали ще се намери.

Ами ако е за метална капачка, то става и от Лада, същата е.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Идеално утре ще си взема.

Comment

Да споделя едноседмичната одисея в която се насадихСлед смяна на горния тампон на ск.кут. счупих дистрибуторната капачка.Замених я с нова,но не пали.Сложих и нов палеч,обаче нищо.Причината е ,че не достига ток до свещите.С помоща на една жица и крушка търсихме къде не достига електричество.На бобината където има два кабела излиза,че и двата са + и тече ток.Възможно ли е да е здала багажа?
                              Преди да предприема тази замяна на тампона си палеше от първото врътване на ключа.Освен счупването на капачката друго по електричеството не съм бутал,а сега не достига ток до свещите

Comment

пускам ти бърз жокер за който два дни ровех и аз като луд след като махнах и сложих колектора и не стигаше ток ни до бензиновата помпа нито до делкото - точно над делкото до шасито минаа буксата за импулсния датчик,виж дали като мен не си я бутнал и не прави хубав контакт!!!!
                                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

Working...
                                X